Interieur blog


Tips en ideeën over alles wat met interieur en mooie dingen te maken heeft. 
Ik mag graag op zoek gaan naar mooie woonaccessoires, hippe restaurants, bijzondere hotels en nog veel meer mooie dingen! Ontdek het hier!

Uniek en duurzaam notitieboek

In mijn tas ontbreekt nooit een notitieboek. Ik heb ze dan ook in alle soorten en maten met mooie prints en kaften. Onderweg naar de stad of op reis noteer ik ideeën, mooie merken, bijzondere horecazaken, nummers van de radio, maak ik schetsen en noem maar op. Sindskort heb ik een vervanger gevonden voor al dit papier. Namelijk het uitwisbare GreenBook.

Een aanrader als je net als ik niet zonder een handzame agenda/notitieboek kan. Je kunt het boek zelf samenstellen met pagina's welke uitwisbaar zijn d.m.v. een stift. Je corrigeert makkelijk fouten en kunt afspraken zo verplaatsen. Is je pagina vol? Scan gewoon je notities met je telefoon en zo hoef je geen papier meer weg te gooien.
En wil je net als ik alles altijd in een mooi jasje steken? Bestel dan één van de vegan leren kaften of tassen. Zelf heb ik de leren kaft Clay en de binnenkaft MarbleBlue aangeschaft (zie foto). 

Een leuk bedrijf die je bestelling plasticvrij verzend én een handgeschreven bedankkaartje erbij doet. Sowieso een tip voor alle bedrijven. Een pakketje met positieve impact dus! 

Geen gesponsorde blogpost.

Producten en andere mooie dingen die ik in mijn blogs beschrijf zijn niet gesponsord. 
Ik blog alleen over producten en diensten die ik zelf heb ontdekt of aangeschaft 
en zo leuk vindt dat ik jullie deze niet wil onthouden. 
Ook maak ik op mijn website geen gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat ik geen gratis producten toegestuurd krijg en geen commissie ontvang voor het klikken op links.