Moodboards

Inspiratie opdoen? 
Hier vind je regelmatig nieuwe moodboards die met de trends en stijlen van het moment meegaan. Zit jouw stijl er niet tussen en wil je een persoonlijk moodboard voor je eigen woning? Laat het me weten en ik creëer graag een persoonlijk moodboard of eigen stijl voor je.

Cosy and Chic

Ik hou ontzettend van strak en chic zolang het maar gecombineerd wordt met gezellige accessoires en diverse materialen. Goud hoeft niet "fout" te zijn als je maar de juiste kleuren en texturen gebruikt. Met structuurbehang kun je al heel snel een chique stijl creëren.

Stoer en warm

Diepe kleuren, ruwe materialen en veel hout is de basis van een stoer interieur. Ontzettend goed te combineren met groffe structuren en grote accessoires. Warmte en kleur voeg je toe door bloemen, takken en mooie stoffen te gebruiken

Black & White

Zwart en wit saai? Niet als je het combineert met houten meubels, koperen accessoires en kleurrijke bloemen en planten. Vind je zwart te heftig? Kies dan voor een warme grijstint of betonlook. Voeg hierbij niet alleen houten of koperen accessoires maar ook diepzwarte. Dit maakt het levendig en zeker niet saai. Wat ook goed kleurt bij zwart is de kleur oker. Of combineer het met een mooie rode besjestak, groene planten of gedroogde bloemen.

Bohemian Floral

Bloemen ouderwets? Welnee! Helemaal terug zijn de "oude meester" schilderijen en vele bloemmotieven op kussens en beddengoed. Ga voor een eyecatcher in de vorm van behang of kussens en hou de rest vrij neutraal. Kijk voor bloemprinten net even iets verder dan de motieven die de meeste woonwinkels laten zien, dan ben je er niet zo snel op uitgekeken. Voeg veel verse bloemen toe en mooie grote kamerplanten en je waant je zo in Bohemen, Tjechië.

Bronnen: homedeco.nl, woonaccessoires.nu, valk.com, photowall.nl, fonq.nl, vtwonen.nl, vtwonen.be, lifestylewonen.nl, ladify.nl, pinterest.com, mullersforalart.nl, goroundinterior.nl, vinqz.nl, pixabay.com, interiorqueen.nl