Projecten

Bekijk het portfolio voor projecten die ik onlangs heb gerealiseerd of bekijk een klein voorproefje van de projecten waar ik momenteel mee bezig ben. 
Wil je ook iets anders met je interieur? Ga je binnenkort trouwen? Of heb je andere leuke ideeën? Ik help je graag!

Styling bruiloft 

Voor deze bruiloft waren de lievelingskleuren rood en paars. Ter inspiratie een moodboard gemaakt voor de kleur. Tevens een persoonlijk welkomstbord ontworpen en laten drukken, een gastenboek voor aan de muur en vooral kleine details laten terugkomen.

Omdat ik zelf te gast was op deze mooie dag ben ik vergeten foto's van het eindresultaat te maken. Tip voor de volgende keer!

Moodboard interieur

Voor een woonkamer heb ik een moodboard gemaakt om een kleurrijk maar toch warme 
sfeer te creëren met veel kleur.


Styling bruiloft

Afgelopen zomer mocht ik op een prachtige zomerdag in juni de styling van de bruiloft van Thomas & Melanie verzorgen. Voor dit zeer reislustige bruidspaar kwam het thema reizen zichtbaar terug. Een bijzondere herinnering aan 
een prachtige dag.

Sfeerimpressie restaurant

Hoe kunnen we ons restaurant sfeervoller maken? Dat was voor mij een uitdagende opdracht waar ik gelijk mee aan de slag ben gegaan. 
Door het bewerken van enkele foto's van het restaurant in Photoshop kan ik laten zien hoe je meer sfeer kunt creëren d.m.v. het toevoegen van meubels, lampen, planten en andere accessoires. 

Door de Corona uitbraak hebben we de plannen even 'on hold' gezet. Maar na de zomer gaan we weer verder met het nog gezelliger maken van dit restaurant.

Bookcover


Voor Melanie Bakema heb ik de bookcover van haar PhD thesis aan de Universiteit van Groningen ontworpen.

Het boek staat nu bij menig Groninger student in de boekenkast te pronken!

Pension Bakema

Voor ons eigen bedrijf Pension Bakema heb ik altijd creatieve ideeën. Van het inrichten van de hotelkamers tot het ontwerpen van reclameborden, posters en leuke gastenkaartjes. Hier word ik ontzettend blij van!  En al deze creativiteit heeft tot iets moois geleid! Het begin van 'NTOURAGE.

Wil je mijn creatieve ideeën met eigen ogen bekijken? Boek dan gezellig een weekendje weg!
www.pensionbakema.nl

Op de Facebookpagina van Pension Bakema Ameland vind je alle creaties die ik hiervoor heb bedacht en gemaakt.